"Мисливиця за олігархами": Користувачів мережі розсмішила власниця дуже великих губ (фото)

У Сандри є сторінка в Instagram, де вона публікує свої особисті фото. На неї підписані більше 12 тисяч чоловік.

Сандра Бурмістрова. Фото: https://www.obozrevatel.com

Росіянка Сандра Бурмістрова здобула популярність як "мисливець за олігархами". Дівчина поставила мету в житті вийти заміж тільки за заможного чоловіка. Про це вона заявила в одному з російських ток-шоу, передають Патріоти України.

У фотоблозі вона демонструє свої принади: пишні груди, витонченою фігуру, а також те, що відразу впадає в очі, дивлячись на знімки дівчини, - величезні накачані губи.

Сандра звикла до критики її зовнішності і всім своїм Хейтер відповідає одне: "Заздріть мовчки!". Судячи по знімках брюнетки, вона також змінила і форму носа.

Про біографію дівчини мало що відомо. Її справжнє ім'я Олександра. Вона народилася 6 квітня 1994 року в Калінінграді, після чого переїхала в Москву, де в працює, або ж працювала, адміністратором в салоні краси.

Трохи пізніше дівчина взяла псевдонім Сандра. Брюнетка впевнена, що її призначення в житті - дарувати моменти радості своєму коханому чоловікові. Він, в свою чергу, повинен її забезпечувати і робити так, щоб красуня нічого не потребувала.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...