На Тернопільщині жінка у цілях самооборони вбила одного з нападників

Жителька села Біла, захищаючи себе та своє майно, нанесла смертельного удару ножем одному з нападників.

Кухонний ніж. Фото:pohnews.org

Як повідомили УНІАН в прес-службі Тернопільської обласної прокуратури, учора, 4 квітня, до правоохоронців звернулась 53-річна жителька села Біла Тернопільського району із заявою про напад на неї та її чоловіка, з яким вони перебували у літній кухні власного помешкання, інформацію передають Патріоти України.

За словами потерпілої, двоє невідомих осіб у масках кілька разів ударили її та чоловіка битами. У жінки у руках був кухонний ніж, яким вона, обороняючись, нанесла тілесні ушкодження одному з зловмисників, після чого обидва нападники втекли. Після виклику правоохоронці виявили біля будинку тіло одного з нападників, який загинув внаслідок кровотечі. На даний час тривають оперативно-розшукові заходи щодо встановлення місця знаходження другого підозрюваного. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 КК України (розбій).



Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...