"Навіть Гебельсу не снилось": Російський телеканал заявив про нацистських зомбі в Україні (фото)

Російські пропагандистські телеканали продовжують вражати своєю фантазією.

Логотип телеканалу "Звезда". Фото: megasmi.net

Російське пропагандистське видання "Зірка" опублікувало матеріал із назвою "Нацистські зомбі в Україні вилізли з могил і їдять людські мізки - аналітик", чим викликало хвилю критики серед користувачів, зазначають Патріоти України з посиланням на "Обозреватель.

Під відповідним постом у Twitter з'явилося безліч негативних коментарів. "Судячи із заголовку, мізки редакції "Зірки" вже з'їли", - пишуть користувачі.

Як відомо раніше, кремлівські пропагандисти і терористи "ДНР" відзначилися черговим фейком про Збройні сили України. Так, "офіційний представник Збройних сил ДНР" Едуард Басурін заявив в інтерв'ю "Известиям", що ВСУ в районі Маріуполя створюють батальйон ісламістів.


Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...