"Не пройшло й три роки": Лоліта розповіла про побиття її матері у Києві, яке відбулось кілька років тому

Нещодавно СБУ заборонила співачці в'їзд на територію України.

Лоліта. Фото: zkan.com.ua

Російська співачка Лоліта Мілявська після того, як їй заборонили в'їзд на територію України, розповіла про побиття її матері, яке відбулося три роки тому. Про це повідомляє НТВ, передають Патріоти України.

"Це, по-перше, небезпечно. Коли мою маму побили три роки тому на вулиці і в неї був струс мозку, вона мене дуже попросила нічого не коментувати в стосунках України і Росії. Мама вела дитину зі школи о п'ятій годині вечора. Йшла і розмовляла з моєю донькою. Ззаду був оглушливий удар. Мама впала, ще били ногами. При цьому не взяли ні гаманець, ні інші речі. Я не збиралася цього робити до сьогоднішнього моменту, але я взяла свою сім'ю під охорону", - розповіла Лоліта.

Також вона повідомила, що її мати емоційно відреагувала на заборону в'їзду в Україну артистці.

"Насправді найстрашніше це було о восьмій ранку, коли ти дзвониш мамі, і вона каже: "Ти вже приїхала? Я тебе чекаю зі сніданком". Саме час прибуття поїзда до Києва. Я кажу: "Мамо, ти вибач...". Я почала добирати слова. І вона як заплаче, як маленька дитина. Просто я розумію, що коли так борються з людьми, які не пов'язані ні з політикою, ні з якоюсь військовою таємницею, це говорить про слабкість", - сказала Лоліта.

За словами співачки, після пересадки в поїзд на Москву їй навіть не видали документи, зокрема, паспорт. Як виявилося, документи перебували у начальника потяга, їх обіцяли повернути тільки після того, як потяг перетне український кордон.

Як повідомляв "Обозреватель", Лоліті Мілявській 23 квітня було відмовлено в перетині кордону з Україною і заборонений в'їзд на три роки.

Після того, як співачці заборонили в'їзд в Україну, вона різко висловилася на адресу радника міністра внутрішніх справ України Антона Геращенка за те, що він похвалив прикордонників і СБУ, які зняли її з потягу.

Також співачка заявила, що звернеться до Європейського суду з прав людини.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....