"Неймовірні гонорари для артистів мають оплачувати приватні особи", - блогер

Наталія Влащенко відзначає, що держава не може собі дозволити коштовні гонорари для артистів.

"Євробачення-2017".Фото: flashcrimea.com

Відомо, що українські артисти на "Євробаченні-2017" виступлять за неймовірні гроші. Так на виступ лише переможниці минулорічного пісенного конкурсу Джамали заплановано близько мільйона гривень, зазначають Патріоти України з посиланням на Наталію Влащенко.

Нічого поганого в гонорарах в 40 тис євро для артистів за 1 (2) пісні, 80 тис євро для ролика і 5 тис євро для піджака - немає!

Але за умови, що це оплачують приватні особи (наприклад, Пінчук Елтону Джону, або Ахметов- Лижичко). Але в країні, де лікар отримує за місяць роботи 150 доларів, а вчитель-100, не можна говорити про європейські гонорари від держави - ні артистам, ні кравцям.

Тобто можна, але тільки від приватних осіб. Бо не може держава говорити, що у неї немає грошей дітям на інсулін, а Коболєву і Гонтаревій на мільйонні зарплати - є.

І тільки не треба говорити, що останні нас ведуть до немислимого процвітання або проявляють чудеса нового менеджменту. Нічого проти Джамали або кравців, що шиють костюми.

Просто давайте бачити берега.

Навіть якщо ріка широка.


Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Чеські політики зробили вже кілька заяв, що Україна має отримати таку ж підтримку Заходу, як і Ізраїль, - Голобуцький

вівторок, 16 квітень 2024, 12:40

"Чеські політики зробили вже кілька заяв, що Україна має отримати таку ж підтримку Заходу, як і Ізраїль під час удару Ірану. Міністр з європейських справ Чехії Мартін Дворжак висловив жаль, що повітряний простір України не захищається з тією самою енер...