"Неочікуваний поворот": Магера заявив про можливість роботи у парламенті Артеменка

За припинення повноважень народного депутата Андрія Артеменка повинна проголосувати Верховна Рада, заявив голова Центральної виборчої комісії Андрій Магера.

Андрій Магера. Фото: https://ua.112.ua

Нардеп Андрій Артеменко зможе відвідувати Верховну Раду після позбавлення його українського громадянства, поки депутати не проголосують за позбавлення його мандата. Про це заявив заступник голови Центрвиборчкому Андрій Магера в коментарі телеканалу "112 Україна", передають Патріоти України.

"Згідно зі статтею 81 основного закону України припинення громадянства України одночасно фактично не призводить до дострокового припинення повноважень народного депутата. У зв'язку з цим ВР ще має проголосувати, ухвалити постанову не менше ніж 226 голосами народних депутатів для того, щоб такі повноваження народного депутата були достроково припинені", - заявив Магера.

ЦВК може визнати обраним нардепом після Артеменка наступного кандидата від списку тільки після позбавлення його мандата.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...

Через антивоєнний значок: У Росії "герой СВО" погрожував застрелити перехожого (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 13:43

Російські воєнні злочинці, які повертаються додому з війни проти України, продовжують тероризувати вже власних співгромадян. Так, у місті Іваново один із так званих «героїв СВО» влаштував місцевому жителю справжній допит під дулом пістолета, погрожуючи...