"Неочікуваний поворот подій": Волонтер заявив про тяжкі наслідки для України через поразку Путіна у Сирії

Юрій Касьянов зазначив, що недавня поразка Путіна у сирійському конфлікті може обернутись дуже поганими наслідками для України.

Юрій Касьянов. Фото: politoboz.net

Дональд Трамп почав проявляти себе у зовнішній політиці, і причому дуже непогано, - Америка знову стає великою державою, Кремль осоромлений, і, судячи з усього, спробує відігратися на Україні. Як повідомляють Патріоти України, про це пише на своїй сторінці в Фейсбуці Юрій Касьянов. За його словами, у російського президента вже немає іншого виходу, і його переможна війна в Сирії зазнала фіаско. І Путін не збирається боротися з Трампом.

«Удар по базе в Сирии стал щелчком по носу чванливой РФ, а также уроком и для нас. Так же, как на тех фото, будут выглядеть наши аэродромы и базы в случае, если Россия решит применить Искандеры и Точки. Нашей противовоздушной системе не по силам бороться с баллистическими крылатыми ракетами», - відзначає експерт.

За його словами, Америка Україні Томагавками не допоможе, і мова йде лише про цинічну політику, де кожен - сам за себе, тому потрібно перестати заспокоювати себе казками про те, що армія України - найсильніша в Європі.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Еволюція мангала врятує не на довго: Російські "танки-черепахи" виявилися ефективними, але їм залишилося панувати лічені тижні, - Forbes

неділя, 28 квітень 2024, 9:55

На початку квітня українські оператори безпілотників були вражені, помітивши на полі бою біля Красногорівки — на захід від Донецька — російський танк Т-72 із металевим дахом на корпусі та башті. Неймовірно, але цей мутант виявився вдалою знахідкою для ...

ISW дав прогноз, коли Сили оборони України зможуть піти у рішучий контрнаступ

неділя, 28 квітень 2024, 9:23

Збройні сили України за допомогою сучасного військового озброєння, наданого союзниками, зможуть не допустити суттєвого просування російських військ. Україна, найімовірніше, стабілізує лінію фронту в найближчі місяці та зможе розпочати обмежені контрнас...