"Невдала спроба": Прихильникам Путіна не вдалось позбавити відому російську артистку всіх нагород (фото)

На сайті президента відповідну петицію підтримало дуже мало громадян.

Лія Ахеджакова. Фото: persons-info.com

Ідея позбавити державних нагород актрису Лію Ахеджакову "за регулярний наклеп на російський народ і уряд, за побажання загибелі жителям Криму і Донбасу" з тріском провалилася, зазначають Патріоти України з посиланням на "Апостроф".

Згідно з результатами голосування на сайті петиция-президенту.рф, противників позбавлення Лії Ахеджакової державних нагород виявилося в 10 разів більше, ніж тих, хто підтримує таку ініціативу. Петиція зібрала 410 підписів, а проти виступили 5282 людини.

"Я - проти. Зате я виступаю за висилку Путіна і всієї його банди в Магадан", "Проти! Позорище якесь. Петиції створюються для того, щоб вирішувати важливі соціальні проблеми, а не гідних людей гнобити", - пишуть люди у коментарях під цією ініціативою.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У новому пакеті військової допомоги США вперше можуть передати Україні ракети дальньої дії ATACMS - ЗМІ

вівторок, 23 квітень 2024, 23:02

США в рамках нового пакета військової допомоги можуть уперше відправити Україні ракети ATACMS дальнього радіусу дії. Про це повідомляє CNN із посиланням на три джерела, передають Патріоти України. Восени минулого року США вперше відправили Україні варі...