Невідомі обстріляли журналістів, коли вони знімали будівництво маєтку Ахметова під Києвом (відео)

Поліція з'ясовує всі обставини інциденту, який мав місце.

Ринат Ахметов. Фото: m.online.ua

«Під час зйомок цього відео, невідомі обстріляли знімальну групу Слідства.Інфо. Наші репортери Максим Опанасенко та Kirill Shapar знімали цей новий маєток Рината Ахметова під Києвом», - йдеться у повідомленні, передають Патріоти України.

Також повідомляється, що на території маєтку ведеться масштабне будівництво.

«Земля під маєтком належить компанії "Мета-Капітал", що контролюється Ахметовим. Не схоже, що справи у нього йдуть погано. Здається, зовсім навпаки», - зазначили журналісти.

Нагадаємо, в п’ятницю, 14 квітня, журналісти заявили, що невідомі обстріляли їхню знімальну групу під Києвом. Поліція наразі з’ясовує обставини інциденту.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....