"Нові деталі": Путін намагався ввести агентів у передвиборчий штаб Трампа

Росія робила спроби вплинути на результат президентських виборів у США, ввівши у кампанію Дональда Трампа своїх агентів.

Володимир Путін. Фото: expres.ua

На думку співробітників ФБР, російські агенти намагалися вплинути на радників Дональда Трампа під час президентської кампанії, щоб ввести своїх агентів в передвиборну гонку, зазначають Патріоти України з посиланням на "Апостроф".

Зокрема, Росія намагалася проникнути в кампанію кандидата-республіканця через Картера Пейджа, який на той момент був радником Дональда Трампа.

Наголошується, що російські агенти могли використовувати Картера Пейджа в своїх цілях "наосліп", а сам радник Трампа не здогадувався про своє спілкування з російськими агентами.

Сам Картер Пейдж раніше спростував інформацію щодо збору інформації для Росії.

Як відомо, раніше міністр оборони Великобританії розповів про посилення позиції Трампа по відношенню до РФ.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...