"Нові докази участі Росії у сирійському конфлікті": Знайдені контейнери з хімічною зброєю

У мережі з'явились фото на яких можна побачити контейнери з хімічною зброєю, яка вже кілька разів застосовувалась у Сирії.

Хімічна зброя РФ. Фото: army-news.ru

На одній з фотографій з розбомбленої США сирійської авіабази "Шайрат", які опублікувало російське інформагентство, виявили предмети, дуже схожі на радянські контейнери з хімічною зброєю, повідомляють Патріоти України з посиланням на Апостроф.

"На одному із фото з атакованої США авіабази Шайрат видно предмети, схожі на радянські контейнери з хімічною зброєю", - йдеться на сторінці Conflict Intelligence Team в Facebook.

"Та хто б сумнівався, що країна негідників все це смертоносне дермище закачує в нестабільні регіони планети. Русні війна - мати рідна", "Чесно кажучи нудить від підлості і ницості", "Ось так ось, спеціально звалили їх прямо на вулиці, прямо біля укриття, щоб, якщо раптом обстріл, то вже напевно!", "У Асада Росія в 2013 відбирала. і була гарантом цієї угоди", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, за указом американського президента Дональда Трампа, по урядових об'єктах в Сирії запущені 50 крилатих ракет Tomahawk. За заявою американської сторони, це стало відповіддю на хімічну атаку на провінцію Ідліб. Президент РФ Володимир Путін, за словами його прес-секретаря, назвав американські удари "агресією проти суверенної держави".

Пізніше стало відомо, що Росія припинила дію угоди про забезпечення безпеки польотів авіації в Сирії.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Відкочування фронту на Донецькому напрямку продовжується... Але це все ще можна виправити, - український військкор

неділя, 28 квітень 2024, 9:14

Український військовий кореспондент Богдан Мирошников у свіжому пості від ранку 28 квітня таке доповідає про ситуацію на фронті.

Народні прикмети на 28 квітня. Хто цього дня тішиться шастям

неділя, 28 квітень 2024, 7:50

Православна церква України 28 квітня за новим стилем вшановує пам'ять мучеників Максима, Квінтіліана, Зинона, Євсевія та багатьох інших. За старим стилем у свято сьогодні вшановують апостолів від сімдесяти Трохима, Аристарха і Пуда. У свято 28 квітня з...