"Нові загострення на фронті": Поблизу Горлівки чутно залпи артилерії

Жителі міста повідомляють про цілодобові обстріли околиць.

Горлівка. Фото: depo.ua

Горлівчани говорять про триваючі, в околицях Горлівки, бойові дії на протязі всього дня. З раннього ранку місцеві жителі чули «роботу» артилерії, що, за їхніми словами, дещо незвично як для останнього часу, повідомляють Патріоти України з посиланням на ЧП.

Потім днем стріляли на південному заході, звідки іноді долинав досить потужний гуркіт.

На півночі міста ввечері фіксувалися серйозні перебої з мобільним зв'язком МТС-Україна. Південний захід тим часом не стихав і продовжував гриміти важким до самої ночі.

Не вщухали в суботу бої і під Донецьком - зіткнення відбувалися в районі Мар'їнки, Красногорівки, Пісок, на ділянках від Авдіївки до Ясинуватої і від Докучаєвська, Оленівки до Новотроїцького.

Також зберігається напружена обстановка в районі Маріуполя, на схід від якого зафіксована найбільша кількість обстрілів.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 8 травня. Чоловікам цього дня варто бути обережними з жінками. І не плануйте весілля

середа, 8 травень 2024, 7:05

Православна церква України 8 травня за новим стилем вшановує пам'ять апостола і євангеліста Іоанна Богослова і преподобного Арсенія Великого. За старим стилем у свято сьогодні вшановують апостола і євангеліста Марка. У ґ свято 8 травня наші предки сіял...

Крынки… Острова окрашиваются… - Злий Одесит

середа, 8 травень 2024, 5:00

У командования группы войск «Днепр», пока ещё генерала Теплинского, возникает дилемма на уровне суицидального пата, а именно, что делать в ситуации, когда «верховный» назвал белое – чёрным, а ты уже второй месяц должен делать вид, что это так, когда да...