Одеські активісти спалили намет "Опозиційного блоку" (фото)

На фасаді приймальні нардепа зобразили гнівні надписи.

Активісти в Одесі. Фото: http://24tv.ua

У середу, 3 травня, в центрі Одеси активісти вкрили гнівними написами фасад приймальні депутата міської ради від "Опозиційного блоку" Богдана Гіганова. Окрім того, активісти спалили намет цієї партії. Про це на своїй сторінці у Facebook написав сам депутат Гіганов, передають Патріоти України.

"Невиховані і радикально налаштовані діти, що покриваються сьогодні правоохоронними органами, розмалювали фасад моєї приймальні націоналістичними гаслами, символікою і розпалили багаття на тротуарі, прямо під вікнами житлового малоквартирного будинку!!!", – мовиться в повідомленні одеського депутата.

Гіганов зазначив, що молоді люди вважають себе "великими гравцями", проте насправді активісти є нібито "пішаками в чужій грі". Депутат додав, що молодики вчинили одразу кілька кримінальних злочинів.

"Опоблоківець" також обурився тим, що люди висловлюють свої невдоволення та критику напередодні відкриття туристичного сезону в Одесі.

"Реально злить зовсім інше! Одеса готується до туристичного сезону, а за час скоєння злочину в самому центрі міста, серед білого дня, до злочинців, які розпалюють багаття на тротуарі і розмальовують будівлю, не підійшов жоден поліцейський!", - написав у своєму гнівному пості Гіганов.



Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

РосЗМІ приписали українським спецслужбам "замах" на Шарія, в ГУР Міноборони відреагували

вівторок, 16 квітень 2024, 19:29

В Головному управлінні розвідки назвали «звинувачення» в організації нападу на підозрюваного у державній зраді проросійського блогера Анатолія Шарія у березні цього року черговими вкидами російських пропагандистів. Про це у коментарі NV сказав представ...

"Танк на курячих ніжках": Окупанти викотили на поле бою нову модель Blyat-mobile (фото, відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 14:01

Російські загарбники кинули у бій свій черговий «танк-мутант» з кустарним захистом від FPV-дронів. Відповідними скріншотами з розвідувального безпілотника ЗСУ поділився у себе у Telegram-каналі український журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти Укр...