Одним залпом здатний оконфузити весь ЧФ Росії: У Чорне море зайшов есмінець Oscar Austin (відео)

Ракетний корабель буде у цих водах до 21 травня.

В акваторію Чорного моря зайшов ракетний есмінець 6-го флоту США класу Arleigh-Burke USS Oscar Austin (DDG79). Як пише журналіст Андрій Клименко, американський корабель буде знаходитись у цих водах до 21 травня, передають Патріоти України.

Нагадаємо, Велика Британія вперше з часів холодної війни направить в акваторію Чорного моря есмінець HMS Diamond. Есмінець, обладнаний новітніми зенітними ракетами, попрямує до берегів України. На його борту перебуватимуть до 60 морських піхотинців.

HMS Diamond буде вести цільову групу НАТО і допомагати захищати 650 британських військовослужбовців, які беруть участь в навчаннях в Україні.

Як повідомлялося, найбільший корабель морських сил самооборони Японії буде охороняти американські судна постачання, які супроводжують авіаносець «Карл Вінсон» у поході до Корейського півострова

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ездок, скорее, сломает себе шею": Росіяни показали "геніальний" винахід проти дронів ЗСУ (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 22:02

"Щоправда, навряд чи подібне вітрило, причеплене з одного боку, врятує навіть від пращі. Їздок швидше зачепиться за гілку і зламає собі шию, що теж непогано", – зауважив він.

"У нинішньої молоді не країна головна цінність": Російський депутат видав чергову маячню про "правильний світогляд"

вівторок, 23 квітень 2024, 21:53

"А якщо завтра велика війна? А якщо завтра у похід? Хто воюватиме? В нас покоління 30 років виховувалося. У нас якась головна цінність? Життя – головна цінність!" А мене з дитинства виховували: у мене спочатку країна, потім мої рідні та близькі, потім ...