Оновлено рейтинг армій світу: ЗСУ тримає гідну позицію (фото)

Армія України зайняла 30-й рядок у щорічному рейтингу збройних сил

Збройні сили України. Фото: gazeta.net.ua

Всього в списку 127 країн. На початку рейтингу розташувалися США, Росія і Китай, зазначають Патріоти України з посиланням на "Главное".

Глобальний індекс військової могутності (Global Firepower Index) складається з урахуванням порядку 50 факторів: числа осіб, придатних до військової служби, обсягу державних витрат на армію, потужності військово-повітряних, морських сил і багатьох інших критеріїв.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...