Організатори Євробачення-2017 показали арт-літак, присвячений конкурсу (фото)

Наразі це єдиний літак в Україні, який розмальований у стилі Євробачення-2017.

Арт-літак. Фото: http://podrobnosti.ua

На площі перед аеропортом "Київ" урочисто відкрили арт-літак в кольорах "Євробачення". Про це повідомляє прес-служба аеропорту, передають Патріоти України.

"Наш арт-літак - унікальний: більш двох років він радував гостей і жителів столиці своїм кольоровим видом. Вже зроблені тисячі Селфі, що розлетілися по всьому світу. Літак став візитною карткою аеропорту" Київ ". Але прийшов час змінити" одяг ". Тому зустрічайте наш арт-літак в кольорах Євробачення-2017", - заявила Галина Богданенко, керівник прес-служби аеропорту" Київ ".

Розмальовували літак художники Андрій Ковтун та Вікторія Лайм. Художники відзначили, що під час роботи над цим арт-об'єктом погодні умови були не зовсім сприятливими, але їм все вдалося.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...