Під автомобілем мера Ізмаїлу знайшли вибухівку

У Нацполіції зазначили, що викликані вибухотехніки знешкодили вибуховий пристрій.

Андрій Абрамченко. Фото: izmailvechernii.com.ua

"Вибухово-технічні підрозділи Нацполіції Одеської області знешкодили вибуховий пристрій, який зловмисники розмістили під автомобілем очільника міста Ізмаїл Андрія Абрамченка", - про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбук радник глави Нацполіції Одеської області Руслан Форостяк, передають Патріоти України.

«Це дійсно факт, що сьогодні вибухово технічними підрозділами ГУНП в Одеській області був знешкоджений пневмо ударом вибуховий пристрій, який зловмисники розмістили під автомобілем мера міста Ізмаїл пана Андрія Абрамченко», – написав Форостяк.

Повідомляється, що «по факту відкрито досудове провадження та ведуться слідчі дії, будь які інші обставини не є темою для розголошення за зрозумілих причин».

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...