Під час проведення Євробачення-2017 бійці НГУ вийдуть у новій формі (фото)

Близько 300 військовослужбовців 25-ї окремої бригади охорони громадського порядку Нацгвардії, яка дислокується в Києві, вийдуть на вулиці столиці в новій формі

Національна гвардія. Фото: http://ua.112.ua

Військовослужбовці Національної гвардії України, які будуть забезпечувати охорону громадського порядку під час проведення міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2017 в Києві, отримали форму одягу нового зразка темно-синього кольору. Про це повідомляє прес-служба МВС, передають Патріоти України.

Близько 300 військовослужбовців 25-ї окремої бригади охорони громадського порядку Нацгвардії, яка дислокується у Києві, вийдуть на вулиці столиці в новій формі.

"У рамках реформування Національної гвардії України та концептуальних змін ця форма була розроблена спеціально для частин Нацгвардії з охорони громадського порядку і дипломатичних представництв", - розповів заступник командира бригади Василь Вакулюк.

Крім того, форму нового зразка також отримали 300 гвардійців, які забезпечують охорону дипломатичних представництв і консульських установ, розташованих у Києві. Сьогодні, 3 травня, вони вже заступили на службу в синьому.

У більшості країн Європи правоохоронці носять форму темно-синього або чорного кольорів. Загальновизнано, що за одягом такого кольору можна ідентифікувати представників правоохоронних органів на вулицях міст.

Нагадаємо, з метою забезпечення охорони громадського порядку в місті Києві під час проведення Євробачення-2017 буде залучено близько 3 тис. військовослужбовців НГУ. На випадок виникнення надзвичайних обставин поліція готова залучити резерви.

Нагадаємо, Євробачення-2017 відбудеться в Києві на початку травня. Фінал пісенного конкурсу заплановано на 13 травня. Україну представлятиме рок-група O.Torvald, яка виступатиме одразу у фіналі конкурсу, минаючи півфінальну стадію. Музиканти вийдуть на сцену під номером 22.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...