"Побєдоносіє": Путінські "Нічні вовки" почали чергове вторгнення до "Гейропи"

Байкери вшанують пам'ять загиблих радянських солдатів.

"Нічні вовки". Фото: http://glavcom.ua

Скандальні російські байкери клубу «Нічні вовки», відомі підтримкою анексії Криму та агресії на Донбасі, почали мотопробіг "Дороги Перемоги - 2017" в Словаччині. Про це повідомив представник посольства РФ в республіці Микола Левшунов, передають Патріоти України.

«Нічні вовки» поклали вінки до пам'ятників червоноармійцям на Дукельскому перевалі та у місті Свидник у Східній Словаччині. В цьому регіоні республіки відбувалися важкі бої з гітлерівцями. Дукельський перевал у Карпатах, за який фашисти намагалися втриматися за будь-яку ціну, відкривав радянським військам дорогу до Чехословаччини», - заявив Левшунов.

У церемоніях вшанування пам'яті полеглих брали участь кілька десятків мотоциклістів з країн Центральної Європи, зокрема зі Словаччини, Чехії та Польщі.

«Словацька частина мотопробігу «Дороги Перемоги-2017», що почалася в суботу, буде однією з найбільш протяжних. Зі Східної Словаччини «Нічні вовки» виїхали в Польщу. У республіку вони знову повернутися 3 травня. Наступного дня, 4 травня, байкери вшанують пам'ять загиблих радянських солдатів у Братиславі - на найбільшому в країні меморіальному комплексі червоноармійців на пагорбі Славін», - сказав Левшунов.


Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Просто боляче дивитися на Донбас... Але ми наведемо там лад": Путін зробив чергову цинічну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 22:29

Володимир Путін заявив, що йому боляче дивитися на те, через що проходять жителі Донбасу. Цікаво це чути від людини, яка й віддавала накази бомбити міста Донбасу, знущалася з мирного населення, позбавивши будь-яких благ та прав, розорила промисловість ...

На окупованій Донеччині помітили черговий російський "цар-танк" (фото, відео)

четвер, 25 квітень 2024, 22:17

Російський "цар-танк" зафіксували на ТОТ Донецької області. Його завдання – виводити до позицій. Втім наші бійці завжди знайдуть спосіб, аби зруйнувати плани ворога. Про це пише журналіст Юрій Бутусов у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти Україн...