"Почали рити барикади": Російських далекобійників, які протестують, відгородили ровом

Зі стоянки під Єкатеринбургом, на якій перебували далекобійники, що протестують проти системи "Платон", встигли виїхати десять машин перш ніж трактор перерив виїзд.

Рів, яким заблокували далекобійників. Фото: http://gordonua.com

За 30 кілометрів від російського міста Єкатеринбург трактор викопав рів навколо стоянки з технікою далекобійників, які протестують проти системи стягнення плати за пересування федеральними трасами "Платон" і вимагають відставки уряду РФ. Про це повідомляє "Новая газета", передають Патріоти України.

Десять машин, які були на стоянці, встигли виїхати, на стоянці залишилося 11 одиниць техніки.

"Робітники не сказали, від кого отримали указ і навіщо вони це роблять, але за фактом, рів навколо вирили, щоб ті хлопці, які на свята роз'їхалися по домівках, не змогли повернутися", – сказав координатор єкатеринбурзьких водіїв Наїль Нігаматуллін.

Він розповів, що перед травневими святами на стоянці було приблизно 60 машин, але частина роз'їхалася по домівках, щоб провести святкові дні із сім'ями і повернутися після 9 травня.

За інформацією далекобійників, водії уже подали відповідні скарги на уральських чиновників.

Видання зазначає, що акцію далекобійники згортати не збираються.

Масова акція протесту далекобійників, які виступають проти системи "Платон", стартувала 27 березня у всіх регіонах Росії. Протестувальники викотили фури на узбіччя трас і пообіцяли продовжувати страйки до скасування зборів.

Акції проти впровадження системи "Платон" у Росії проходять із кінця 2015 року.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Найшли вила на зелені граблі: Екс-нардеп Ляшко опинився в епіцентрі скандалу щодо своєї військової кар'єри

субота, 20 квітень 2024, 0:55

Олег Ляшко дав привід "старим друзям" з телеканалу Зеленського-Коломойського пройтися по його діяльності, тепер вже у складі ЗСУ. Патріоти України пропонують ознайомитись з матеріалом ТСН, ісамим визначитись наскільки виправдана риторика кореспондента ...

Як у Німеччині розкрили російське шпигунське кубло - Борислав Береза

субота, 20 квітень 2024, 0:30

"У "Der Spiegel" вийшла гучна стаття "У Баварії заарештовано російських диверсантів - розслідування Генпрокуратури". Німеччина зіткнулася з новою шпигунською справою. За даними SPIEGEL, генеральний прокурор Єнс Роммель заарештував двох агентів, які, як...