"Подальші цілі": Американські ВПС провели аеророзвідку російських військових баз

Американські військові літаки провели розвідувальні польоти поблизу російських баз в Сирії і кордонів Калінінградської області.

Літак ВПС США. Фото: forumdaily.com

Так, патрульний літак ВМС США P-8A Poseidon з бортовим номером 168 853, що вилетів з авіабази Сігонелла на Сицилії, протягом кількох годин літав над акваторією Середземномор'я уздовж узбережжя Сирії, зазначають Патріоти України з посиланням на "24 Канал".

Зокрема, США провели розвідку біля пункту матеріально-технічного забезпечення ВМФ Росії в Тартусі і авіабази Хмеймім.

Окрім того, стратегічний розвідувальний літак ВПС США RC-135W з бортовим номером 62-4139 і позивним LANDO98, літав до російських кордонів на півдні Балтики. Американський розвідник виконував багатогодинний політ на південь від кордонів Калінінградської області.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...