Політичний аналітик звинуватив лідерів ЄС у використанні тактики Путіна

Соломон Манн зазначив, що ЄС буде використовувати подібну тактику, як і Володимир Путін до уряду Британії, яка намагається вийти зі складу союзу.

Прапор ЄС. Фото: vestnik.in.ua

Політичний оглядач Соломон Манн на своїй сторінці в Facebook пише про те, що Європейський Союз, будучи наскрізь просоченою духом тих самих комуністичних «цінностей», які він рішуче засуджує в путінській Росії, починає війну не за правилами проти Великобританії, яка залишила «комуністичний міжсобойчик», передають Патріоти України. Далі пропонуємо вам ознайомитися із цікавими фактами мовою оригіналу публікації.

По мнению Манна, Европа, осуждающая Путина на попытку пересмотреть границы соседних государств, за содействие и поддержку сепаратистов, за гибридную войну против Украины, за незаконные «референдумы» по отделению от Украины областей и автономий, между тем сама все эти грязные и абсурдные методы решила использовать в надежде заставить английских избирателей проголосовать так, как хочется ЕС.


«ЕС сперва кинулись к Испании, угрожая, что если Великобритания выйдет из ЕС, то они поддержат незаконные претензии Испании на Гибралтар. Потом ЕС кинулись к Шотландии и расходуют кучу грантов, чтобы провести «цветную революцию» в этой части унитарной Великобритании, несмотря на то, что референдум свободный и законный уже был и он отверг сепаратизм. Теперь ЕС кинулись к Ирландии, накручивая ее предъявить претензии к Северной Ирландии в составе Великобритании и обещая поддержать сепаратистов», – написал Соломон Манн.

По его словам, он не удивится, если ЕС окажется спонсором терроризма в Великобритании. Как пишет Манн, не удивительно, что Европа так дико ненавидит Израиль, одним из первых, сбросивший коммунистическое ярмо и вышедший из «социалистического рая».

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Чому коаліція держав Заходу не дала впасти на Ізраїль жодній іранській ракеті, але спокійно спостерігала, як російські ракети падають на Україну два роки?" - Олещук

вівторок, 16 квітень 2024, 9:48

"Отже, що українці дізналися за підсумками атаки Ірану на Ізраїль. По-перше, авіація держав-членів НАТО (США, Велика Британія, Франція) може підійматися за тривогою для захисту повітряного простору держави, яка у НАТО не входить. У тому числі - і за ме...

Дістане Москву та Петербург: Український вбивця авіаносців, військових баз та мостів збільшить радіус дії до 1000 км, - ЗМІ

вівторок, 16 квітень 2024, 8:38

Москві приготуватись: Україна збільшить далекобійність ракет "Нептун" до 1000 км і наростить їх виробництво в 10 разів