"Поразка Кремля": Відомий карикатурист висміяв реакцію Путіна на вибори у Франції (фото)

Відомий художник Сергій Йолкін у своїй новій карикатурі висміяв російського президента Володимира Путіна і його "свиту" за провал прокремлівських кандидатів на виборах у Франції.

Сергій Йолкін. Фото: ukrinform.ua

Зокрема, художник показав Путіна в образі королівського мушкетера Д'Артаньяна. Верхи на коні, якого користувачі соцмереж назвали міністром закордонних справ Росії, Путін дивиться на замок в Парижі. Відповідна карикатура була опублікована на сторінці Йолкіна в Facebook, передають Патріоти України.

Над входом в паризьку фортецю висить табло з результатами першого туру президентських виборів у Франції, де лідирує Кардинал Рішельє, а слідом за ним йдуть Мадам Бонасье, Атос, Портос і Араміс.

Відповідна карикатура припала до душі користувачам соціальних мереж.

"Кінь ... Смиренний такий. Погляд", - пише Alex Schaban.

"Лавров?" - задається питанням Maria Pavlova.

"В голові березочка стирчить", - зазначає Ango Radus.

"Це Пєсков в воротах? А де вуса?" - пише Konstantin Kukushkin.

"Все пі **** си, а він Д'Артаньян", - резюмував Артур Григорян.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....