Порошенко провів кадрові зміни серед керівного складу СБУ

Президент змінив начальників кількох обласних управлінь.

Служба безпеки України. Фото: kievpravda.com

Президент України Петро Порошенко своїми указами змінив начальників управлінь Служби безпеки України в Києві та Київській області, Одеської, Харківської, Житомирської, Вінницької та Львівської областях. Про це повідомила прес-служба глави держави, передають Патріоти України. Далі пропонуємо вам ознайомитися із цікавими фактами мовою оригіналу публікації.

Своим указом, датированным 3 мая, гарант уволил глав управлений Службы безопасности в Одесской (Сергей Батраков), Львовской (Виктор Андрейчук), Черниговской (Александр Довженко), Харьковской (Эдуард Крицын), Житомирской (Владимир Пахнюк), Винницкой (Игорь Шкурат), Киевской областях и в городе Киеве (Степан Грещук).

Согласно другому указу, Главное управление СБУ в Киеве и Киевской области возглавил Сергей Семочко. Начальником УСБУ в Одесской области стал Александр Довженко, в Харьковской — Андрей Носач, во Львовской — Александр Ткачук. Руководителем УСБУ в Винницкой области назначен Владимир Пахнюк, а в Житомирской — Виктор Панасюк.

Напомним, ранее сообщалось, что президент Петр Порошенко подписал изменения в законодательство относительно усовершенствования законодательства по вопросам деятельности учреждений здравоохранения.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Сирський подав у відставку": Пропагандисти Кремля вигадали черговий фейк

п’ятниця, 3 травень 2024, 20:55

Як зазначають у Центрі, інформацію про «відставку Сирського» розганяє анонімний акаунт, який зазвичай поширює російські наративи про Україну. Ніяких доказів на підтримку своїх «зрадницьких» тез автор, звісно ж, не наводить. А у жодних офіційних джерела...

Проста викладачка медичного коледжу: У матері топ-чиновника СБУ знайшли елітну нерухомість (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 20:16

Мати голови економічного управління СБУ Анатолія Лойфа, яка працює звичайною викладачкою закарпатського медичного коледжу, несподівано "заробила" понад 1 мільйон гривень і стала власницею елітної нерухомості. Про це пишуть журналісти "Слідство.Інфо", п...