"Постійне загострення": З початку доби поранення отримало четверо бійців ЗСУ

Протягом останнього часу бойовики "ЛДНР" постійно порушують раніше досягнуті домовленості з припинення вогню.


Бійці ЗСУ. Фото: expres.ua

З початку суботи, 29 квітня, внаслідок обстрілів бойовиків на Донбасі поранення отримали четверо українських військових. Ще один військовий отримав бойову травму. Про це повідомляє прес-центр АТО, передають Патріоти України.

Зазначається, що ситуація в районі проведення АТО залишається напруженою. Російсько-окупаційні війська 27 разів відкривали вогонь по опорних пунктах українських захисників.

Відтак, в окремих випадках, коли виникала безпосередня загроза життю і здоров’ю військовослужбовців, командири приймали рішення на адекватне відкриття вогню у відповідь.

Згідно з повідомленням штабу АТО, епіцентром вогневого протистояння залишається приморський напрямок. Там бойовики гатили з важкого озброєння по захисниках Красногорівки, обстрілювали опорні пункти в районі Новотроїцького. Неспокійно було і поблизу Березового, в районі Гнутового, під Водяним та поруч Широкиного.

Тим часом на донецькому напрямку противник вів вогонь з важкої зброї по позиціях бійців АТО в районі Авдіївки.

А на луганському напрямку підрозділи російсько-окупаційних військ обстрілювали опорні пункти поблизу населеного пункту Новотошківське. Гатив ворог і по захисниках Кримського, по оборонцях Новоолександрівки та по позиціях поруч населеного пункту Жовте.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив шанси співачки на успіх за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 13:05

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти У...

Замість сина - футляр від ордена: Як в Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...