"Повернення Мстислава": УАПЦ повернула скандального священика до займаної посади (відео)

Відомо, що Мстислава відновив на посаді предстоятель УАПЦ митрополит Макарій.

Мстислав. Фото: https://tsn.ua

Відсторонений в грудні 2016 роки від служіння в церкві архієпископ Мстислав, який очолював Тернопільську та Хмельницьку єпархії Української автокефальної православної церкви, знову служить у церкві, повідомляє ТСН, передають Патріоти України.

Цей батюшка був вигнаний з церкви за п'яну бійку, яку він влаштував з іншими священнослужителями в одному з нічних клубів Тернополя.

Відзначається, що предстоятель УАПЦ митрополит Макарій відновив Мстислава на посаді керуючого Хмельницькою єпархією з титулом архієпископ Хмельницький і Кам'янець-Подільський.

Ця подія збурила Тернопільську єпархію УАПЦ, представники якої задумалися про відхід в Київський патріархат.

Митрополит Макарій пояснив своє рішення про відновлення скандального батюшки тим, що тільки він може відремонтувати дах, що протікає Хмельницької єпархії.

У той же час предстоятель УАПЦ наголосив, що дав Мстиславу останній шанс.

Нагадаємо, що після інциденту з п'яною бійкою тернопільського батюшку відправили на постійне покаяння, однак, коли в мережі з'явилося відео дебошу священнослужителів в барі, в УАПЦ були змушені відсторонити його від служіння в церкві.

Сам же Мстислав впевнений, що він «не такий поганий, як розмалювали».

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...