"Повна готовність": Американські танки у Європі змінюють колір (фото)

Відомо, що раніше до повного перефарбування своїх танків Пентагон майже ніколи не вдавався, що може свідчити про довготривалі перспективи перебування військ у Європі.

M1A2 Abrams. Фото: tankolet.ru

Американські танки M1A2 Abrams, які наразі перебувають після перекидання до країн членів НАТО для збільшення бойової міцності перефарбовують під природні умови місцевості, де вони перебувають, зазначають Патріоти України з посиланням на zloy_odessit. Далі пропонуємо вам ознайомитися із цікавими фактами мовою оригіналу публікації.

Соскучились по M1A2 Abrams? Сегодня их у меня будет! И посвящено им внимание в той связи, что группировка ББМ Армии США в Европе приступила к покраске своей техники соответственно цветовой гамме, преобладающей в регионе. Проще говоря, песочный камуфляж меняют на лесной.

Когда более 2000 единиц техники было недавно переброшено из Колорадо в Восточную Европу, у многих фанатов "виличия" возник вопрос, а как это американцы будут воевать с не имеющими "аналохов" в мире "Арматами", будучи в песочном камуфляже на фоне елочек и сосенок? В принципе, подобные вопросы и отличают фанатов "виличия" от всех остальных. Как-никак, а уровень IQ выдает духовность в первую же очередь.

Дело в том, что Армия США осуществила впервые за десятилетие столь массовую переброску войск за океан, при этом, приоритет отдавался срокам, а внешний вид техники мало кого в данном свете заботил. Теперь же, находясь в пунктах назначения, технику приводят в надлежащий вид, при этом на покраску одной единицы уходит до трех дней. Осуществляя покраску в том же Колорадо, в сроки бы явно никто не уложился.

Кстати, напомню, что это не первое изменение внешнего вида техники контингента США в Европе. Не так давно на европейскую группировку ББМ, в том числе и танки, стали устанавливать ДЗ Abrams Reactive Armor Tiles (ARAT). В общем – "прихорашиваются" по полной программе!

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...