"Повна поразка": Російська пропагандистська машина дала збій

Експерт зазначив, що російська пропаганда змінила свій курс, що може згубно позначитись на президентських перспективах Путіна.

Пропаганда. Фото: uinp.info

З наближенням виборів російського президента у 2018 році засоби масової інформації цієї країни значним чином змінили риторику, у зв’язку з чим представників кремлівської пропаганди очікує неминучий провал, сказав у інтерв'ю для Собеседник.ru Володимир Кара-Мурза-старший, передають Патріоти України.

Таку думку в інтерв'ю виданню оприлюднив російський журналіст Володимир Кара-Мурза-старший. Він зауважив, що підконтрольні Кремлю засоби масової інформації різко переорієнтували свою увагу з зовнішньополітичних питань на суто внутрішні проблеми Російської Федерації.

«Однак, щоб цей план реалізувати, дуже потрібні нові обличчя. Проте, де їх можна взяти? І найголовніше, на яку тему розмовляти? Можливо, мова буде йти по протести проти «Платона» , про корупційні схеми у владі чи про Медведєва? Але я думаю, що ні у кого не вистачить сміливості про це говорити. А ще краще навіть не починати розмови про кепські справи у медицині, системі освіти та про мізерний розмір зарплати», - переконаний Кара-Мурза-старший. Він також додав, що російська пропаганда може зіткнутися з багатьма проблемами після зміни курсу.

«Я б зовсім не радив Соловйову, Шейнін і Ко різко змінювати тематику Холодильник в черговий раз переможе телевізор Сильних аргументів, які стосуються внутрішнього життя країни, вони надати не можуть», - резюмував Кара-Мурза.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...