"Ганебна мобілізація "ДНР": Блогер висміяв військові збори псевдореспубліки

Евгеній Козаков зазначив, що вчорашній мобілізаційні збори бюджетників "ДНР" стали справжнім посмішищем.

Бойовик "ДНР". Фото: beesona.ru

Як при НКВС. Подробиці військових зборів "ДНР", повідомляють Патріоти України з посиланням на Євгенія Козакова.

"Їхали від одного з районних виконкомів в Донецьку (співрозмовник попросив не називати), там всіх по маршруткам розфасували і помчали колоною. Всіх попередили, що телефони треба вимкнути, принаймні до нас ще в салон маршрутки заглядали. Пояснили тим, що це все -таки військові збори, а не прогулянка на свіжому повітрі ", - розповідає учасник так званих зборів.

"Привезли, я б не сказав сам на полігон, а в якесь поле, ну воно мабуть, полігоном і називається. Стоїмо, куримо. Чекаємо чогось. Телефони знову сказали вимкнути, фото не робити, журналістів і так вистачає, вони нібито самі все зроблять. Коротше, як при НКВС. Відключаю телефон ", - додало джерело.

ЧОГО НЕ розкажуть ЗМІ "ДНР"

Продовжую історію від очевидця військових зборів "ДНР".

"Близько години нас намагалися побудувати ці інструктора. Нас багато, їх мало, вони нервують, ніхто їх не чує, а апаратуру нікому не дали. Все було встановлене на сцені для Захарченко. До речі, сам Захарченко приїхав з охороною близько 20 осіб, я нарахував 18, але були ще й в штатському. Ми всі дружно посміялися з кількості його охоронців, але не голосно, звичайно, а то нас би там залишили.

Взагалі, сміялися багато далекі ряди, там навіть під градусом були. Я стояв спочатку в таких рядах, потім вирішив пройти вперед, де не чути перегару. Хлопці, напевно думали, що на пікнік їдуть. З собою брати не можна було, так вони до виїзду накидались. Сумки, до речі, при вході в автобус перевіряли, чи не веземо ми чогось забороненого, а може ми з ДРГ і таке інше.

Коли, нас з горем навпіл побудували, провели невелику лекцію, як себе вести перед сценою, телефони не діставати "Ви солдати!", - каже нам інструктор. Роздали прапори, по 2 на колону, їх несли ті, хто попереду йшов і ті, хто ззаду колони.

Далі, дійшли ми до сцени, ну як до сцени, мабуть з метою безпеки, нас за 120 меторов від сцени залишили. Там же Захарченко виступав, а раптом хтось щось кине. Коротше, швидше за все боялися, що за одним із натовпу можуть не встежити, а докинути на 100 метрів щось нереально.

Потім полум'яні промови Захарченко про київську хунті, що нас все ніяк не завоюють, що ми відстоїмо свій край. Серйозно все розповів, правда паузи його видавали. Коротше, це і в интеренеті можна подивитися. А ось, то, що можливо не покажуть, так це хихикання Захарченко з усією цією ситуації зі зборами. Він на сцені стоїть і регоче, а ми іржемо у відповідь. У перших рядах, звичайно, наші типу інструктора і у них вид серйозний, прапори і камуфляж, їм марку треба тримати, а ми трохи далі непоймі всього цього цирку. Пів дня марширували, потім польовою кухнею нагодували і додому. Задерся я з цим "ДНР".

ПОМЕРТИ ЗА ЗАХАРЧЕНКО І "ДНР". ХТО ГОТОВИЙ? (Опитування)

В тему дня в одній з місцевих груп Вконтакте провели голосування про те, хто готовий скласти голову за "ДНР" і Захарченко. Охочих виявилося небагато.

Взагалі, судячи з кількості відповідей "За" і "Проти", більшість настрій жити вічно))) І навряд чи в так званій "республіці".

Опитування побачило майже 10 тис. осіб, проголосувало трохи більше 2500 чоловік.

Померти за Захарченко і "ДНР" готові 197 осіб. Якщо уявити вчорашній збір в 27 тис. Чоловік, то це реально сльози. Ці 197 осіб, напевно, охорона Захарченко, та й годі. =)

За даними опитування, воюючих 100 чоловік, які теж готові віддати життя за "ДНР", але вже не з такою затятою позицією, як попередні 197 осіб.

У підсумку маємо майже 300 осіб, які готові лягти заради "ДНР". Якось Малова-то, так? В окупації, де кожен день говорять, що їхня армія численна, а ряди негайно поповняться при наступі ВСУ. Навіть сам Захарченко вчора видав, що армія "ДНР" становить 2 млн осіб, при тому, що в самій то окупації "ДНР" всього 2 млн 300 тис. Чоловік. Це він, напевно, дітей вважав і пенсіонерів.

Але, з категоричною "НІ" проголосувало трохи більше 1600 чоловік. Це ті, які не готові віддати життя не за Захарченко, не за незрозумілу "ДНР".

Підсумок опитування.

Чи готові Ви ВІДДАТИ ЖИТТЯ ЗА "ДНР"?

- Ні, звичайно - 63,5% (1611 чол.)

- Так. готовий за "ДНР"! За Олександра Володимировича готовий на все! - 7,8% (197 чол.)

- Так, я воюю - 3,9% (100 чол.)

- Не можу визначитися - 24,8% (629 чол.)

А ви говорите про реальну підтримку псевдо "республіки". Ось вона.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Російський" військовослужбовець, який відкрив вогонь по "своїх", виявився жителем окупованих територій

субота, 4 травень 2024, 19:53

"Російський" військовослужбовець відкрив вогонь по "своїх" і розстріляв шістьох командирів із 70-ї мотострілецької дивізії ЗС РФ. Про це повідомив журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на джерела з боку противника, передають Патріоти України. Росіяни роз...

"Щиро бажаю, щоб так само "народжувалося життя" в твоєму місті": Андрій Бєдняков висміяв ведучу з РФ, яка їздила на ТОТ

субота, 4 травень 2024, 19:14

Український ведучий і гуморист Андрій Бєдняков публічно висловився про російську телеведучу, блогерку Настю Івлєєву, яка днями зганьбилася своєю пропагандистською позицією, передають Патріоти України. Так, у своєму фотоблогу Андрій іронічно звернувся д...