"Практично всі підконтрольні уряду території у тій чи іншій мірі забезпечені лічильниками", - ЗМІ (фото)

Найбільше теплових лічильників передбачено у західних областях.

Тепловий лічильник. Фото: rtown.pl.ua

В Україні розробили інтерактивну карту, на якій показано, в яких містах найкраще впоралися із завданням по забезпеченню багатоквартирних будинків тепловими лічильниками, що дозволить їх жителям істотно заощадити витрати на опалення. Про це повідомляється на сайті урядового проекту Teplo, передають Патріоти України. Далі пропонуємо вам ознайомитися із цікавими фактами мовою оригіналу публікації.

"Оплачивая счета за отопление, каждый человек уже инвестирует часть средств в текущие ремонты теплосетей, замену труб и установку счетчиков. Все это заложено в структуру тарифа на тепло. Вместе с тем, состояние изношенности котельных систем, сетей и самих домов значительно отличается в разных городах и именно от усилий и способности органов местного самоуправления организовать процесс установления полного учета энергии и модернизации систем зависят платежки жителей городов", — говорится в сообщении.

В этой связи потребителям напомнили, что обязанность местных властей — не только контролировать, как распределяется теплоснабжающими предприятиями каждая отдельная гривня, оплаченная за тепло, но и заботиться о модернизации самой котельной и заниматься установкой средств учета тепла, которые уменьшают начисленный объем потребленного ресурса почти вдвое.

*Зеленым цветом выделены лучшие регионы, красным — худшие, желтым и оранжевым — средние.


Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...