"Продовження мітингів": На Болотній площі затримали активістів

Поліція затримала осіб, які навіть відпочивали на лавочках.

Затриманн активістів у Росії. Фото: polit-gramota.ru

Поліція Москви затримала семеро осіб на акції опозиції, яка проходить сьогодні, 6 травня, на Болотній площі російської столиці. Про це повідомляє "ОВД-Инфо", передають Патріоти України.

Затримано Олену Захарову, Марію Рябикову і Олена Малько, які, за попередніми даними, стояли на площі з плакатами на підтримку фігуранта "болотного справи" Івана Непомнящого.

Пізніше було затримано ще чотири людини: Ольгу Мазурову, Віктора Капітонова, Ольгу Авілонову, Леоніда Дуброво.

За даними правозахисників, частина затриманих не стояли з плакатами, а просто сиділи на лавці на площі.

Як стало відомо пізніше, Олену Захарову, Марію Рябикова і Олену Малько забрали з автозаку. "Імовірно їх відвели в ОВС Хамовники", - розповіли очевидці.

Пізніше стало відомо, що з ОВС "Хамовники" поліцейські вигнали захисників Сергія Ожича і Віру Макарову. Частина затриманих встигли написати довіреність на захисників, однак потім тих вивели з відділення.

Нагадаємо, сьогодні, 6 травня, на проспекті Сахарова в Москві проходить мітинг на честь п'ятої річниці подій на Болотній площі 2011-2012 роках.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...