Прокуратура змусила сервіс бронювання змінити помилку стосовно приналежності Криму (фото)

Кримінальне провадження щодо сервісу бронювання було розпочато в грудні 2016 року

Booking.com. Фото: zagrannik.org

Найбільший сервіс бронювання готелів Booking.com виправив інформацію щодо Криму на своєму сайті, вказавши, що півострів належить Україні. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Автономної Республіки Крим, передають Патріоти України.

Компанія Booking.com повідомила прокуратурі АР Крим про те, що інформацію було виправлено.

"Зараз на сайті Booking.com при позначенні місця розташування певного об'єкта нерухомості в Криму після інформації щодо конкретного населеного пункту вказано, що він розташований на території України", - йдеться в повідомленні.

На доказ своїх слів прокуратура АРК докладає скріншот з Booking.com.

Відзначимо, що в інформації щодо більшості готелів на сайті вказано населений пункт і те, що він розташований у Криму, без згадки країни.

Щоб побачити виправлення, потрібно спеціально ввести "Україна" після введення населеного пункту.

Нам зустрівся і готель, біля якого зазначено, що Крим розташований в Росії.

Також у прокуратурі повідомляють, що Booking.com врахувала інші зауваження і повідомила, що нею вжито додаткових заходів на виконання санкцій ЄС для запобігання використання її веб-сайту для здійснення поїздок до Криму в туристичних цілях.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...