Путін вимагає повернути до США російських дипломатів

Колишній президент США Барак Обама вислав з країни всіх російських дипломатів.

Вислані з США російські дипломати. Фото: kuresh.info

Росія піднімає питання повернення дипломатичної власності РФ, яку свого часу вилучила Адміністрація попереднього президента США Барака Обами. Про це, зокрема, говорили під час телефонну розмову міністр закордонних справ Російської Федерації Сергій Лавров і Державний секретар США рекс Тіллерсон, передають Патріоти України.

«Розглядалися деякі питання двостороннього порядку денного. С.В.Лавров знову акцентував вимогу про повернення незаконно вилученої Адміністрацією Б.Обами російської дипломатичної власності в США. Сторони домовилися про якнайшвидший початок роботи спільної робочої групи на рівні заступників глав зовнішньополітичних відомств для пошуку шляхів усунення подразників з двосторонніх відносин», - йдеться в повідомленні російського зовнішньополітичного відомства.

Нагадаємо, в кінці грудня 2016 року США видворили із країни 35 російських дипломатів і близьких до них людей за те, що їх дії "не відповідали їх дипломатичному статусу або статусу консульського працівника».

Доступ російських дипломатів до дач для відпочинку в Меріленді і Нью-Йорку влада США закривала з вертольотами і дронами.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...