Путінські спецназівці під час затримання активістів били навіть пенсіонерів (відео)

81-річною Тамара Михайлівна розповіла про побиття з боку військових.

Пенсіонерка. Фото: https://www.facebook.com

29 квітня в низці міст Росії пройшла організована рухом "Открытая Россия" акція "Набрид". Її учасники приходили до представництв президента Володимира Путіна і подавали звернення з вимогою не балотуватися в президенти на виборах 2018 року, зазначають Патріоти України з посиланням на "Гордон".

"Нас наразі ненавидить увесь світ – тільки через цього, вибачте, упиря", – заявила вона. Пенсіонерка додала, що без війни президент РФ Володимир Путін не втримається при владі. "Я написала в листі: "Досить, Путіне, брехати, красти, воювати", – розповів вона. Бабуся додала, що кілька років тому була за Путіна і той "був її кумиром". "Але от заради інтересу я вийшла 6 травня 2012 року, просто подивитися, а чого ж люди нарікають, чим вони незадоволені? Я просто стою здивована. Проходить ОМОНівець, як дав мені кулаком під серце, я аж задихнулася. Після цього я стала брати участь у цих масових заходах", – розповіла Тамара Михайлівна.

Рух "Открытая Россия" 15 квітня анонсував на 29 квітня акцію "Набрид" – протест проти висунення Путіна на четвертий президентський термін. Прокуратура Москви заявила, що хода неузгодженим маршрутом буде незаконною.

Володимир Путін обійняв посаду президента Росії втретє у 2012 році.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...