Російська культуристка підірвала мережу своїми формами (фото)

Спортсменка вже давно зізналась, що приймає хімічні добавки.

Наталія Трухіна. Фото: https://www.obozrevatel.com

Знаменита російська культуристка Наталія Трухіна викликала справжній фурор в соцмережах, опублікувавши свої свіжі фотографії. 25-річна уродженка Чити, яка не приховує, що з 19 років Анаболічні андрогенні Приймає Стероїди (ААС), виглядає просто величезної на тлі звичайних людей, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Обозреватель". Далі пропонуємо вам ознайомитися із цікавими фактами мовою оригіналу публікації.

Под снимком шокированные фанаты не могут сдержать эмоций при виде того, чтоб когда-то было симпатичной девушкой.

"Даже Шрек бы испугался. Она в зеркало не смотрит? У неё нет никого из близких, кто б ей правду сказал? Зачем так жить таким монстром?", - делятся впечатлением комментаторы.

Отметим, что Трухина, которая недавно вышла замуж за мастера спорта по вольной борьбе Владислава Кузнецова и сменила фамилию, является чемпионкой мира по армлифтингу и мировой рекордсменкой по жиму лежа. В 2015 стала чемпионкой кубка Восточной Европы (GPA), установив новый мировой рекорд в становой тяге.


Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...