Російська журналістка назвала основні причини затяжної війни на Донбасі

Олена Риковцева зазначила, що Путін буде постійно підтримувати Донбас.

Володимир Путін. Фото: http://patrioty.org.ua

Росія націлена на затяжний конфлікт із Україною і спробує постійно "знекровлювати" країну. Про це в інтерв'ю "Обозревателю" розповіла російський журналіст Олена Риковцева, передають Патріоти України.

"Я раніше вірила, що все це розсмокчеться. Але більше не вірю. Тут все тримається на Путіні, на його політиці щодо Криму і Донбасу. Їм на фіг не потрібний цей Донбас, точно так само як і Придністров'я. Але вони будуть підтримувати цей гнійник, цю рану, щоб не дати Україні встати на ноги", - вважає вона.

За словами Риковцева, Кремлю абсолютно не вигідна сильна європейська Україна.

"Вони будуть її знекровлювати, щоб витрачалися кошти, гинули люди. Це такий спосіб знищення України, підриву її економіки", - зазначила журналіст.

Водночас вона не гадки не мала про початок великої російсько-української війни.

"Ні, це нікому не потрібно. Росія не піде з танками на Донбас, немає жодної причини йти туди і забирати цю територію", - сказала Риковцева.


Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки - Deep State

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:19

Російські окупаційні війська, що рухаються від Авдіївки, захопили села Соловйове та Семенівка в Донецькій області. Про це повідомив аналітичний проєкт Deep State, передають Патріоти України. "Кадри сьогоднішніх відео, та і наші друзі, свідчать про те, ...

У Путіна з’явився новий ресурс для мобілізації: Роман Цимбалюк розповів, звідки в РФ візьмуть "гарматне м'ясо"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:51

Найближчим часом чисельність російської армії може збільшитися за рахунок жителів Оренбурзької області, яким треба заробити грошей на відновлення своїх будинків. Про це в інтерв’ю «Главкому» повідомив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти Україн...