Російський блогер назвав головний страх Путіна

Слава Рабінович заявив, що нинішній президент РФ дуже боїться повторення подій Майдану у Росії.

Слава Рабінович. Фото: aboutru.com

"Заява президента Росії Володимира Путіна про недопущення "кольорових" революцій демонструє той факт, що "з головою у нього зовсім погано", - сказав у коментарі для видання "Обозреватель" Слава Рабинович, передають Патріоти України.

"З приводу "кольорових" революцій, як це розуміє Путін, то я вважаю, що у нього з головою зовсім погано. Не те, щоб стало погано - у нього завжди було погано. Він не може собі уявити, що в будь-якій країні народ може сам вибрати собі долю, може змінити лад із диктатури на якийсь рух до демократії, повалити диктатора, у багатьох випадках - диктатора-злочинця. Він не може собі уявити, що це може зробити народ", - сказав фінансист.

І додав: єдине можливе пояснення причин "кольорових" революцій, яке може народитися в голові у російського лідера - те, що їх організував Вашингтон.

"Те, що у нього в голові, вибачте, фекалії - це насправді проблема Путіна і його ОЗУ (організованого злочинного угруповання. - Ред.). Вони ніколи не зрозуміють цього. Вони ніколи не зрозуміють своєю головою, в якій замість мізків г*но, що таке "кольорова" революція, від чого вона виникає і чому така "кольорова" революція може відбутися в Росії", - наголосив Рабінович.

Він переконаний: "Вона може статися в Росії через Путіна, через його дії".

Коментуючи обіцянки "не допустити" "кольорову" революцію в Росії, фінансист зауважив: "Ви знаєте, Комуністична партія Радянського союзу, МВС, КДБ і армія теж думали, що вони не допустять".

Рабінович також запропонував оригінальну ілюстрацію сьогоднішнього стану відносин Путіна і Трампа. На своїй сторінці в Facebook він виклав фрагмент фільму із серії про Індіану Джонса - "У пошуках втраченого ковчега". "Я назвав його "Трамп і Путін". У цьому відеокліпі Харрісон Форд дивиться на якусь "страшну" людину, яка перед ним акробатичним способом махає шаблею, викликаючи його на дуель. Харрісон Форд дивиться на це, дістає револьвер і вбиває його".

"Путіну потрібно розуміти, що він зараз знаходиться не в ролі Харрісона Форда, а в ролі тієї людини, яка грає з шаблею. Прийде хтось і зробить так, як у кліпі. У різних ситуаціях цей "хтось" може бути різним. На міжнародній арені це буде Трамп, у Росії це може бути або палацовий переворот, або сам російський народ", - попередив блогер.

В інтерв'ю телеканалу "Мир" президент РФ Володимир Путін заявив, що влада Росії буде боротися з протестними настроями, щоб не допустити "кольорових" революцій як всередині країни, так і в державах Організації договору про колективну безпеку.


Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Згадали про цікавий нюанс: У Бундестазі заявили, що введення в Україну військ однієї країни НАТО не означатиме залучення у війну всього Альянсу

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:45

Розміщення наземних військ однієї з країн НАТО в Україні не зробить автоматично всі інші країни Альянсу сторонами конфлікту, свідчать дані аналізу дослідницької служби нижньої палати німецького Бундестагу. Про це пише DPA в п’ятницю, 29 березня, переда...

Марш на Харків в травні! Українцям підсунули страшну інформацію. Спецслужби РФ почали операцію - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:40

Російське військове командування сподівається знайти достатні ресурси (300 тис. мобілізованих) для проведення наступальної операції на Харків, пише Інститут вивчення війни. Схожі повідомлення просувають й інші джерела. Політолог та військовий аналітик ...