"Російський маразм": Кремль проведе аналог "Євробачення" на своїй території

Замінити найбільший пісенний конкурс у Росії хочуть "Новой звездой" – вокальними змаганнями, котрі вже існують у РФ.

Новая звезда. Фото: http://24tv.ua

"У відповідь на заборону російській співачці Юлії Самойловій в'їжджати на територію України російські чиновники заявляють про можливість започаткування в цій країні власного "Євробачення", - йдеться у публікації Наталії Лебідь для сайту "24", передають Патріоти України.

Ще в березні поточного року голова громадської палати при міністерстві культури Росії Павєл Пожігайло запропонував створити російський аналог музичного конкурсу "Євробачення". "Якщо ми хочемо свій конкурс, давайте його створимо, але не в піку "Євробаченню", а просто створимо свій. Тому що кількість голосів в Росії сьогодні більша, ніж у всьому світі, це дійсно факт", – заявив Пожігайло. І, між іншим, додав: "Я говорю як людина, яка свого часу мала відношення до військових відомств і сама побувала в гарячих точках: Україна не зможе забезпечити безпеку конкурсантів. Більше того, високою є ймовірність провокацій", – провадив Пожігайло.

І не встигли чиновники підкинути відповідну ідею, як "Тверьлайф" вже звітує: визначено склад учасників конкурсу "Новая звезда", котрий "за своїм масштабом і розмаїттям жанрів нагадує "Євробачення".

"Всеросійський творчий конкурс виконавців пісні "Новая звезда" – це перше в історії музичне змагання, в якому беруть участь справжні таланти і найсильніші виконавці з усіх 85 суб'єктів Російської Федерації", - тішиться видання.

Бо втіха й справді неабияка: опинившись у ролі країни-вигнанця, організувати собі імітацію міжнародного шоу – таке собі "Росбачення", цікаве тільки Москві та її федеративним васалам, іронізує журналістка.

А ось задум ще одного маленького "реваншу": відправити "забанену" в Україні Юлію Самойлову до українського ж Криму, де та "повністю знецінить брудну політичну акцію України", зазначається у публікації. Бо "дріб'язкова заборона Києва не допоможе йому повернути півострів, у той час як наші музиканти і артисти виступатимуть там знову і знову. Тому перемога Юлії Самойлової і всієї Росії в цій ситуації очевидна", – пише видання.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зведення DeepStateUA станом на 17 квітня

четвер, 18 квітень 2024, 14:20

Останнім часом на фронті сталося багато подій та змін: бої за Часів Яр, просування в районі Авдіївки, активні штурми на Красногорівку та Роботине. Проговорили про непублічні райони Старомайорськ-Урожайне та Сіверська, де ведуться такі ж запеклі бої. Пр...

"Російські ракети будуть повертатися в РФ": Астролог поділився прогнозом щодо появи в ЗСУ новітньої зброї

четвер, 18 квітень 2024, 12:41

Астролог Володимир Бадиян назвав ознаки закінчення війни в Україні. Він зазначив, що наша держава може отримати від партнерів настільки технологічну зброю, що російські ракети розвертатимуться на Росію. Про це він сказав у ютуб-каналі "Астрофеномен", п...