"Розгромна поразка": Журналіст заявив про слабкість Путіна на всіх фронтах

Олексій Суховерхов заявив, що президент Путін повинен негайно вивести війська з Сирію через неправильне обрання сторони у конфлікті.

Володимир Путіна. Фото: zkan.com.ua

Російським військам треба негайно забиратися з Сирії, повідомляють Патріоти України з посиланянм на Олексія Суховерхова.

1. Росія підтримує не той режим і не того диктатора, з яким взагалі варто мати справу. Башар Асад - злочинець і вбивця. Який знущається на д своїм народом, а Путін йому в цьому так чи ініаче допомагає. Сприяння сирійському лідерові означає співучасть у військових злочинах.

2. Воюючи з терористами так званого ІГ, застаріла російська військова техніка і тупоголові генерали без совісті і понять про сучасну війну завдають більшої шкоди цивільному населенню, ніж терористам.

3. Перемогти в громадянській війні фактично неможливо, зате російська участь піддає життя наших же громадян постійної небезпеки, про що говорять теракти в нашій країні. Якщо, звичайно. вони пов'язані з Сирією, що на сьогоднішній день реально не доведено.

4. Участь в сирійській війні піддає Россіію ще більше серйозному ризику - випадково чи ні зіткнутися з армією США і інших равзития країн.

5. І навіть якщо б можна було б не враховувати цей найважчий з вірогідних сценаріїв, тим не менш, війна за кордоном для Росії - не по кишені. Гроші, витрачені на вбивство людей заради якоїсь вигаданої особливої ролі на світовій арені, в умовах кризи тим більше треба витратити на пенсіонерів, науку і освіту всередині країни.

Ось і робіть висновки. Але цю війну Путін програв, як, втім, і всі, за що він брався.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Але спочатку треба зосередитись на Україні": У Росії заговорили про "повернення" Аляски

субота, 4 травень 2024, 16:29

Російські депутати всерйоз обговорюють можливість окупації Аляски. Про це пише наближений до Кремля Telegram-канал, передають Патріоти України. Автори стверджують, що градус напруги між Росією та США продовжує наростати. У Державній думі країні-агресор...

"Радив би ФСБ звернути на неї увагу": Жорін постібався з росіянки за "публічне приниження" Abrams

субота, 4 травень 2024, 15:47

Заступник командира Третьої штурмової бригади Максим Жорін дотепно "постібався" з росіянки, яка влаштувала "публічне приниження" американського танка Abrams у Москві, передають Патріоти України. У своєму Telegram Жорін опублікував фрагмент відео, на як...