"Санкції у дії": Борги по зарплаті у Росії збільшились до неймовірної суми

Внаслідок важкого економічного стану російська влада не у змозі покрити всі бюджетні виплати, які необхідно робити.

Російські рублі. Фото: oblast45.ru

У Росії за станом на 1 квітня сумарна заборгованість по зарплаті збільшилася на 22 млн руб., Або на 0,6%, в порівнянні з показником на 1 березня і склала 3,635 млрд руб., Випливає з матеріалів Росстату, передають Патріоти України. Далі пропонуємо вам ознайомитися із цікавими фактами мовою оригіналу публікації.

Просроченная задолженность по заработной плате из-за отсутствия у организаций собственных средств на 1 апреля составила 3,609 млрд руб., или 99,3% общей суммы просроченной задолженности.

По сравнению с 1 марта она увеличилась на 12 млн руб. (на 0,4%).

Задолженность из-за несвоевременного получения денежных средств из бюджетов всех уровней составила 26 млн руб. и увеличилась по сравнению с 1 марта на 10 млн руб. (на 60,9%), в том числе задолженность из федерального бюджета составила 3 млн руб. и снизилась по сравнению с 1 марта на 8 млн руб. (в 3,6 раза), бюджетов регионов — составила 20 млн руб. (увеличение на 19 млн руб., или в 17 раз), местных бюджетов — 3 млн руб. (снижение на 1 млн руб., или на 23,7%).

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...