"Санкції у дії": Через складну економічну ситуацію Росія зменшує фінансування "ЛДНР"

У Головному управлінні розвідки повідомили про значне скорочення бюджетів псевдореспублік.

Російські рублі. Фото: i.md

Санкції міжнародної спільноти щодо РФ призводять до скорочення фінансування "республік" Росією і, як наслідок, зростання рівня заборгованості із соціальних виплат і затримки заробітної плати співробітникам "бюджетоутворювальних" підприємств. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУР Міноборони в Facebook, передають Патріоти України.

У місті Дебальцеве працівникам "залізниці ДНР" не виплачується обіцяна зарплата в 5-7 тис. рублів на місяць.

"Російською окупаційною владою для зменшення рівня негативних настроїв серед залізничників видано "розпорядження" про направлення на тритижневі збори військовозобов'язаних чоловіків віком 25-35 років з-поміж працівників "залізниці ДНР", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що під час зборів планується проведення комплексу пропагандистських заходів з учасниками щодо їх подальшого проходження служби за контрактом у лавах російських військ на Донбасі.

Нагадаємо, в 2014 році Євросоюз, США й інші країни ввели санкції щодо РФ у зв'язку з окупацією Криму та агресією на сході України, які неодноразово розширювалися і продовжувалися. Були припинені переговори про безвізовий режим і про нову базову угоду про співпрацю, введена заборона на в'їзд до країн ЄС для посадових осіб із РФ і заморожені їхні активи, введені обмежувальні заходи торгового, фінансового та військового характеру. Секторальні санкції діють щодо 20 російських фінансових, нафтовидобувних і оборонних структур.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...

"Час випробувань ще не минув": Старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:43

З'явилось нове пророцтво старця Захарія, в якому названо час завершення війни в Україні. Про це йдеться на каналі "Український молитовник" на YouTube, передають Патріоти України. За його словами, час випробувань не минув, однак кожен іспит виявиться кр...