"СБУ у дії": Спецслужба затримала російського провокатора в Одесі

Росіянину заборонили в'їзд до України на 3 роки

Служба безпеки України. Фото: kievpravda.com

В Одеській області на пункті пропуску правоохоронці зупинили росіянина, який збирався влаштувати провокації в Одесі. Про це повідомили у прес-центрі СБУ, передають Патріоти України.

"Громадянина РФ, який їхав до Одеси для провокацій під час вшанування річниці трагічних подій 2 травня, не пропустила на пункті міжнародного пропуску "Маяки - Паланка - Удобне" Служба безпеки України спільно з прикордонниками", - йдеться у повідомленні.

За даними спецслужби, під час огляду оперативники виявили у росіянина друковані матеріали сепаратистського характеру, які він намагався приховати від митного та прикордонного контролю.

Після викриття зловмисника йому було відмовлено у пропуску на територію України та заборонено в'їзд терміном на три роки.

Нагадаємо, на Донбасі до травневих свят бойовики готують провокації на кладовищах. До того ж найманці збираються вчиняти акти вандалізму на пам'ятниках воїнам, загиблим під час АТО і Другої світової війни.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...