"Сепаратист на посаді": Активісти звинуватили одеського поліцейського у роботі на проросійські сили (фото)

Іван Іщенко допомагав проросійським силам під час 2 травня 2014 року.

Одеська трагедія. Фото: krym.strichka.com

Правоохоронець Іван Іщенко, який діяв 2 травня 2014 року в Одесі під час атаки сепаратистів, зараз працює начальником управління превентивної діяльності ГУНП в Одеській області. Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook написав колишній керівник одеської організації "Правий сектор" Сергій Стерненко, передають Патріоти України.

"Один з" правоохоронців ", які злочинно діяли 2 травня 2014 року, коли по нас стріляли сепаратисти. Також він безпосередньо керував свавіллям поліції на алеї Слави в Одесі 10 квітня, коли сталася бійка на ватному мітингу. Видавав дозвіл на зброю агресивному ярому сепаратистові, якого затримали 12 квітня в Одесі. Забезпечував проведення нелегітимних виборів до Держдуми РФ 18 вересня 2016 року, віддаючи накази затримувати протестувальників під консульством Росії в Одесі. І це далеко не весь послужний список. Знайомтеся, начальник департаменту превентивної діяльності ГУНП Одеської області, один Богдана Гіганова, депутата міськради від "Оппоблока", Іван Іщенко ", - написав він.


Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...