Скандальна чернігівська школярка попросила вибачення у побитої нею дівчинки (відео)

Марія Півень, яка стала відома на всю Україну через жорстоки побиття своїх однолітків попросила у них вибачення,

Марія Півень разом з іншими б'є дівчат. Фото: https://www.unian.ua

У ефірі одного з українських телеканалів 14-річна Марія Півень, яку називають "ватажком" побиття дівчинки в Чернігові, публічно попросила вибачення, повідомляють Патріоти України.

В ефірі одного з українських телеканалів дівчина попросила вибачення у Поліни Малоштан, яку група школярок побила у Чернігові на початку квітня. "Поліно, вибач, будь ласка. Я тебе прекрасно розумію. Я правда перепрошую. Я правда не хотіла", - сказала Марія Півень, а також попросила вибачення й в інших постраждалих дівчат.

Дивіться відео з 1 години:

Нагадаємо, в Чернігові поліція розслідує побиття 15-річної школярки, яке здійснили на вулиці її однолітки.

Правоохоронці проводять розслідування в рамках кримінального провадження щодо ст. 296 ч. 2 КК (Хуліганство, вчинене групою осіб). Ця стаття передбачає обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на строк до 4 років.



Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....