"Скрипка не винен": Відомий письменник заступився за музиканта

Юрій Винничук заступився за музиканта Олега Скрипку, який запропонував створити гетто для українців, які не можуть вивчити українську мову.

Юрій Винничук. Фото: facenews.ua

"А що це ви за Скрипку вчепилися? Він що - міністр, нардеп чи директор палацу "Україна"? А може начальник штабу або член Верховного Суду? Від його слів щось зміниться? Чи відбудуться якісь дії? Хтось побіг вже колючий дріт намотувати?", - пише Винничук у своєму Facebook, передають Патріоти України.

Або коли я написав "Убий пі*араса", хтось його вбив?", - відзначив письменник.

На його переконання, слова Скрипки - "тільки пух на вітрі", тому що "це ми живемо в гетто".

"Ми прості собі аборигени. Ми продукуємо бульбашки з носа. Тому не реагуйте на ці наші бульки, адже ви знаєте, що буде все одно по-вашому. А головне - ніхто ж не слухає аудіо, всі тлумачать те, що для них уже препарували. І, якщо ви думаєте, що, наприклад, Азаров не розумово відсталий, бо не міг не те, що розмовляти, а й прочитати українською, то ви таки кровосісі", - додав письменник.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...