Спійманий на хабарі Волинський чиновник продовжує працювати на своїй посаді - нардеп

Народний депутат Ігор Гузь повідомив, що попри гучний скандал з отриманням хабара Микола Пархомук продовжує працювати на своїй посаді.

Затримання Миколи Пархомука. Фото:https://www.facebook.com/

Про це на сторінці у Фейсбуці написав парламентар від "Народного фронту" Ігор Гузь, передають Патріоти України.

"31 березня Колю, який працював головою Любомльської РДА, зловили на хабарі в 2 тисячі доларів. Колю взяли під варту, але вже вчора Коля заплатив 500 тисяч гривень і вийшов під заставу".

"А вже сьогодні разом зі своїм патроном, головою Волинської ОДА Гунчиком, збирає у Любомлі актив БПП і радиться як жити далі, планує щось високе і глобальне. А знаєте чому? Тому, що Коля НЕ ВІДСТОРОНЕНИЙ!!! зі своєї посади і продовжує працювати головою РДА", - пише Гузь.

Він наголошує, що "хабарник і далі працює, хоча про цю історію поінформували всю країну і міністр МВС Арсен Аваков, і Генеральний прокурор Юрій Луценко".

"Живемо по-новому чи як?" - запитує Гузь.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Васал їде до сюзерена випрошувати додаткову допомогу": Дипломат Чалий - про візит Путіна до Китаю

четвер, 25 квітень 2024, 23:17

Валерій Чалий, дипломат, надзвичайний і повноважний посол України у США, вважає, що Путін збирається до Пекіну не тільки, щоб нарешті хоч кудись поїхати, де б його не арештували, а й буде випрошувати додаткову допомогу, передають Патріоти України. "Пут...

Сікорський спрогнозував наслідки атаки Росії на країни НАТО

четвер, 25 квітень 2024, 22:55

Якщо Російська Федерація нападе на будь-яку країну НАТО, то неминуче зазнає поразки. Не Захід має боятися прямого зіткнення із РФ, а навпаки. Відповідні заяви пролунали у виступі міністра закордонних справ Польщі Радослава Сікорського перед Сеймом 25 к...