"США не будуть допомагати полку "Азов", - законопроект (фото)

У документі прямо передбачено неможливість надання допомоги підрозділу.

Полк "Азов". Фото: amn.com.ua

Конгрес США заборонив надавати військову допомогу полку "Азов". Дане примітка прописано в законопроекті з надання допомоги Україні на 2017-2018 рік, зазначають Патріоти України з посиланням на "Русский Еврей".

"Жоден із засобів, наданих відповідно до цього Закону, не може бути використаний для надання зброї батальйону АЗОВ" - написано в примітці до законопроекту H.R.1301.


Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Нічні відьми" ХХІ століття: Україна переробляє легкомоторні літаки на безпілотні бомбардувальники та важкі дрони-камікадзе далекої дії (фотофакти)

субота, 27 квітень 2024, 8:15

Корисне навантаження таких БПЛА в рази більше ніж у Шахеда-Герані, а радіус польоту співставний з ірано-російськими дронами. Мова йде не про одноразові дрони-камікадзе, адже конструкція літака дозволяє здійснювати неодноразове скидання бомб. Про це ж с...

Допомогу США зупинять. РФ атакує Польщу. Снєгирьов: буде операція на кордоні, - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 7:15

Російські спецслужби будуть намагатися використати ультраправі партії Польщі й Румунії, щоб заблокувати ділянки українського кордону і тим самим перешкодити передачі допомоги Україні від США. Агенти Кремля вже давно діють в сусідніх країнах. Більш того...