Москві не сподобається: В АП повідомили подробиці розмови Порошенка з Тіллерсоном

Держсекретар США у ході телефонної розмови з Президент України запевнив Порошенка у повній підтримці територіальної цілісності країни.

Державний секретар США Рекс Тілерсон. Фото: kaplitz.tv

В Адміністрації президента України повідомили деталі телефонної розмови Петра Порошенка з держсекретарем США Рексом Тіллерсоном, яка відбулася напередодні візиту останнього до Москви, повідомляють Патріоти України.

Тіллерсон запевнив, що США виступають за територіальну цілісність України і наполягають на виконанні Мінських угод. Важливим питанням він вважає досягнення режиму припинення вогню.

Держсекретар США особливо підкреслив, що Вашингтон не допускає "пакетних домовленостей щодо вирішення ситуації в Україні та Сирії".

У свою чергу Порошенко подякував Тіллерсону за підтримку України і вказав на те, що захист демократичних цінностей об'єднує країни. Також він вказав на необхідність збереження санкцій проти РФ до повного відновлення територіальної цілісності України.

Сторони домовилися продовжити консультації після візиту Тіллерсона до Москви.

Нагадаємо, візит американського Держсекретаря в столицю РФ намічений на 11-12 квітня.

Раніше ЗМІ заявили, що під час своєї поїздки Тіллерсон представить наявні докази причетності РФ до хіматак в Сирії.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перетворити друге за величиною місто України на сіру зону: Кремль затіяв операцію проти Харкова, щоб з міста втекли люди, - ISW

вівторок, 23 квітень 2024, 9:40

Рупори Кремля також використовують занепокоєння щодо майбутньої наступальної операції Росії проти Харкова для проведення скоординованої інформаційної операції, щоб викликати паніку серед українців. . За оцінками ISW, ймовірність успішного наземного нас...

Народні прикмети на 23 квітня: Вранці потрібно виглянути у вікно і запам'ятати, кого першим побачили на вулиці

вівторок, 23 квітень 2024, 7:05

Християни східного обряду відзначають церковне свято 23 квітня на честь мученика Терентія, який відмовився принести жертву язичницьким богам навіть під загрозою тортур. Цей день зазвичай приносить тепло і ясну погоду. За повір'ями, сонце в цю дату вип...