Столична поліція затримала банду чеченців, які напали на підприємця (фото)

Нападникам обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

Патрульний поліцейський. Фото: vestnik.in.ua

Так, до чергової частини Бородянського відділення поліції із заявою звернувся 30-річний житель смт. Бородянка та повідомив, що невстановлені чоловіки, серед яких були особи кавказької зовнішності, нанесли йому тілесні ушкодження та погрожуючи предметом, схожим на мачете, заволоділи його автомобілями «Volkswagen Passat B5», «Volkswagen Transporter T5». Про це повідомили у відділі комунікації поліції Київської області, передають Патріоти України.

Також на вантажівці вивезли 69 мішків комбінованої суміші, чим спричинили заявнику великого матеріального збитку.

Одразу на встановлення та затримання осіб, причетних до розбійного нападу, були орієнтовані особовий склад, наряди груп реагування патрульної поліції, громадськість.

Під час проведення низки необхідних слідчо-оперативних заходів працівники поліції затримали підозрюваних. Ними виявилися троє громадян Російської Федерації, віком від 25 до 35 років та 52-річний житель села СофіївськаБорщагівка, Києво-Святошинського району.

Встановлено, що група нападників проникла на територію приватного підприємства під приводом купівлі комбікорму. Там, погрожуючи підприємцю, його дружині та охороннику, предметами схожими на мачете та пістолет, заволоділи автомобілями та викрали комбіновану суміш.

При проведенні санкціонованого обшуку за місцем проживання одного з нападників поліцейські у Києво-Святошинському районі виявили та вилучили речові докази - знаряддя вчинення злочину та документи потерпілого.

За даним фактом відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст. 187 (Розбій) та за ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Наразі чоловікам оголошено про підозру та судом обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Триває досудове розслідування. Поліцейські продовжують проводити оперативні заходи щодо встановлення та затримання інших учасників розбійного нападу.


Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...

Відома ведуча та співачка розповіла, як жила разом зі Святославом Вакарчуком

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:05

Українська співачка і радіоведуча Соня Сотник поділилася, з ким з шоубізнесу у неї склалися чудові стосунки. В інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" радіоведуча пригадала, як на початку кар'єри Святослав Вакарчук і гурт "Океан Ельзи" ділили з ...