Страх сусідів та "вдячних підданих": У Південній Кореї підготували сюрприз до дня народження "сонцеликого" диктатора КНДР

На день народження засновника КНДР активісти розкидали кілька тисяч накопичувачів, які містять інформацію про зовнішній світ.

Кім Чен Ин. Фото: cryptome.org

Активісти з Південної Кореї з нагоди 105 річниці з дня народження диктатора Кім Ір Сена запустили в небо понад 300 тисяч агітаційних листівок з критикою діючого диктатора Північної Кореї Кім Чен Ина. Про це сьогодні, 15-го квітня, повідомляє одне із місцевих видань, передають Патріоти України.

Згідно з повідомленням, листівки полетіли в небо з міста Кімпхо в північно-західній частині Південної Кореї. У листівках активісти розкритикували диктаторський режим у Північній Кореї та вбивство брата діючого тоталітариста Кім Чен Ина – Кім Чон Нама, яке сталося в малайзійському аеропорту в лютому поточного року.

В той самий час, крім листівок, на кількох повітряних кулях до КНДР було «відправлено» 2 тисячі банкнот, USB-флешок, 1 000 CD з інформацією про «зовнішній світ» та ще 500 буклетів. Як відомо, 15-го квітня у Північній Кореї «святкують» День сонця і одночасно день народження першого президента Кім Ір Сена, який являється дідом діючого північнокорейського диктатора Кім Чен Ина, який став відомий після того, як покарав людей, які «недостатньо добре плакали» на похоронах його діда. Ин засудив таких людей до кількох років ув’язнення. За непідтвердженими даними, він кинув людей за грати на 10 років.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...